Ostali sportovi

KVS Orka: Lana Pudar je još jednom pokazala da pripada samom vrhu svjetskog plivanja

Lana Pudar okončala je svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Melburnu u subotu, 18. decembra, u 25-metarskim bazenima.

Lana Pudar - Facebook

Lana se na Svjetskom prvenstvu u Australiji nije uspjela plasirati u finale utrke na 100 metara delfin, a prethodno je isti rezultat upisala u disciplini 100 metara slobodno.

Najbolja je bila u disciplini 200 metara delfin, osvojivši peto mjesto.

Nakon okončanog nastupa oglasio se Klub vodenih sportova Orka.

“Lana Pudar upravo je otplivala svoju polufinalnu utrku na svjetskom prvenstvu u Melbournu u disciplini 100m delfin u vremenu 56.71, što je bilo dovoljno za peto mjesto u svojoj polufinalnoj grupi i deseto mjesto u ukupnom plasmanu”, poručili su.

Sa ovom utrkom Lana je završila svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u australskom Melbournu, gdje je još jednom dokazala da pripada samom vrhu svjetskog plivanja.

“Hvala svim našim sponzorima koji su nam omogućili da odemo na ovo daleko i skupo putovanje, hvala našoj predivnoj dijaspori koja nas je fenomenalno dočekala u Melbournu i hvala svim ljudima u domovini i izvan nje koji nas podržavaju i obasipaju s velikom ljubavi i pažnjom. Drago nam je što Vas činimo ponosnima i potrudit ćemo se da to i dalje radimo. Idemo dalje, još jače”, poručili su iz KVS Orka. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh