Košarka

Jusuf Nurkić čestitao Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine: “Mojoj BiH”

Jedan od najboljih košarkaša reprezentacije Bosne i Hercegovine, Jusuf Nurkić preko svog Facebook naloga čestitao je 1. mart Dan nezavisnosti BiH.

Jusuf Nurkić - Vijesti.ba

Nurkić je trenutno igrač Portland Trail Blazersa i nije mogao igrati za košarkaške Zmajeve u zadnjim utakmicama protiv Crne Gore i Mađarske zbog toga što je u toku sezona u NBA ligi.

Javnosti je poznato da je Nurkić veliki patriota što je dokazao u mnogo navrata od donacija za BiH do igranja reprezentativnih utakmica u stanju povrede.

Jusuf je na svom Faceboook nalogu podijelio sliku zastave Bosne i Hercegovine ispod koje se nalaze čestitke Dana nezavisnosti naše zemlje.

U opisu fotografije čestitao je Nurkić jedan od najbitnijih praznika za državu Bosnu u Hercegovinu na engleskom i bosanskom jeziku, piše Radiosarajevo.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh