Fudbal

Denis Ćorić novi trener HŠK Posušje

Denis Ćorić danas je zvanično predstavljen kao novi trener ekipe HŠK Posušje.

Denis Ćorić - facebook

Ćorić se u ekipu Posušja vraća nakon tri godine. Upravo je Denis vodio Posušje u periodu od juna 2020. godine do septembra 2021.

Ekipu Posušja uveo je iz nižeg ranga u Premijer ligu BiH.

– Kao što ste čuli i kao što je gospodin direktor rekao vratio sam se u Posušje nakon tri godine. Sigurno zadovoljstvo i čast što mogu biti trener ovog kluba. Bio sam odsutan skoro tri godine, a klub je narastao na skoro svim poljima, izjavio je Ćorić.

– Čast i zadovoljstvo je da mogu biti trener ovog kluba. Kada sam odlazio, rekao sam ljudima iz kluba da ako budem slobodan, a budem trebao, da ne mogu reći “neću”. Dogovorili smo se za pet minuta. Ovaj klub, grad, navijači su fenomenalni. Nadam se da ćemo nastaviti dobru priču kao što je to bilo prvi put. Zahvaljujem se i Branku Karačiću na svemu što je napravio za Posušje, rekao je Ćorić.

– Ima prostora za napredak pogotovo prema naprijed. Vjerujem da ćemo se dignuti još. Imamo četiri zakazane pripreme i idemo u Ljubuški sedam dana. Ekipa je dosta dobra i vjerujem da možemo bolje i bićemo bolji. Glavni cilj je što prije ući u mirnu luku, doda je Ćorić, pišu Vijesti.ba.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh