Fudbal

Cristiano Ronaldo se sastao sa saudijskim princem: Razlog će vas oduševiti

Jedan od najboljih nogometaša na svijetu Cristiano Ronaldo nedavno je prešao brojku od 860 golova koje je postigao u dosadašnjoj karijeri.

Portugalac je nakon sukoba sa nizozemskim stručnjakom Ericom Ten Hagom, napustio Manchester United i odlučio svoju karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, tačnije u Al Nassru.

Njegov odlazak u Aziju povukao je brojne nogometne zvijezde koje su masovno potpisivale za timove koji se nalaze u istoj ligi gdje i on igra.

Ronaldo je danas na svom Facebook profilu objavio da se sastao sa saudijskim princem Mohammedom bin Salmanom,piše Radiosarajevo

Razgovarali su o Esports Svjetskom Prvenstvu (koje će uključivati najpopularnije igre svijeta i rekordne nagrade) koje će se sljedeće godine održati u Saudijskoj Arabiji.

Napadač je istakao zadovoljstvo što će biti dio ovog projekta.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh