Fudbal

TRI VELEŽOVA IGRAČA DOBILA POZIV ZA NASTUP U U-18 REPREZENTACIJI BIH

Na adresu Fudbalskog kluba Velež stigli su pozivi selektora U-18 reprezentacije Bosne i Hercegovine, Dubravka Orlovića, za predstojeću prijateljsku utakmicu koju će mladi bh. fudbaleri odigrati protiv odgovarajuće selekcije Mađarske.

Pozivi selektora Orlovića upućeni su talentovanim Veležovim mladićima Kenanu Đulimanu, Omaru Kuki i Samiru Halilagiću koji je nedavno potpisao i svoj prvi ugovor sa Klubom.
“Sigurno da pozivi selektora predstavljaju dodatni podstrek našim mladim Rođenim, ali i jasnu potvrdu dobrog i kvalitetnog rada u omladinskim kategorijama našeg Kluba.
Okupljanje reprezentativaca naše domovine planirano je za 17.09.2023. godine u zeničkom Hotelu Dubrovnik, a utakmica protiv selekcije Mađarske, na programu je u srijedu 20.09.2023. godine u gradu Telki.
Sretno momci!” – stoji nu objavi FK Velež.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh