Fudbal

Počela prodaja novih dresova nogometne reprezentacije BiH

Poznati španski proizvođač sportske opreme Kelme, zvanični partner NS/FS BiH, dizajnirao je nove dresove fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine…

NS BiH

Poznati španski proizvođač sportske opreme Kelme, zvanični partner NS/FS BiH, dizajnirao je nove dresove fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine koji predstavljaju jedinstvenu kombinaciju tradicionalnih elemenata i modernog dizajna.

Dominantna boja ostaje tradicionalno plava, dok su na dresovima uključeni i detalji žute boje kao i aplikacija Zmajeva, prepoznatljivog obilježja naše reprezentacije, kako piše Radio M.

Pored novih dresova, na stranici zmajevi.ba su dostupni i drugi proizvodi kao što su šalovi, kačketi i ostali suveniri povezani sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

Cijena jednog dresa iznosi 109 KM, trenerka košta isto toliko, golmanski set 99 KM, ruksak je 69 KM

Online prodaja novih Kelme dresova putem stranice zmajevi.ba predstavlja korak naprijed u pružanju jednostavne i dostupne opcije za nabavku sportske opreme.

Svi zainteresovani mogu posjetiti stranicu zmajevi.ba i pridružiti se ostatku nacije u podršci našim fudbalerima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh