Fudbal

NASMIJANI RONALDO ODUŠEVIO MUSLIMANE ŠIROM SVIJETA: EID MUBARAK!

Jedan od najboljih nogometaša današnjice Cristiano Ronaldo oduševio je muslimanski svijet čestitkom za ramazanski Bajram neposredno pred sinoćnji trening njegovog Al-Nassra pred utakmicu Kupa Saudijske Arabije.

Cristiano Ronaldo - screenshot

Milioni muslimana širom planete jučer su obilježili prvi dan ramazanskog Bajrama, piše hayat.

Čestitke su stizale sa svih strana od mnogih sportskih kolektiva, ali i poznatih sportista. Jedan od njih bio je i Cristiano Ronaldo.

Nasmijanog lica u kameru poželio je svim muslimanima sretan Bajram riječima “Eid Mubarak”.

Ta poruka označava tradicionalan bajramski pozdrav koji se koristi u engleskom govornom području i u prevodu doslovno znači “sretna ili blagoslovljena proslava”.

Cristiano je u svom novom klubu do sada odigrao 13 utakmica na kojima je postigao čak 11 pogodaka od ukupno 712 koliko je zabio u svojoj bogatoj karijeri.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh