Fudbal

Milena (19) je pronađena sa pocijepanom odjećom poslije žurke: Mladi GOLMAN se sumnjiči za njeno UBISTVO

Stravičan zločin se očigledno dogodio dok je zabava bila u punom jeku.

Ubica - RTL

Džoel G. (20) nalazi se u pritvoru zbog sumnje da je u subotu uveče si.ovao i ubio Milenu O. na zabavi u njemačkom gradiću Bramšeu, piše Objektiv.

Milena (19) je kobne večeri sa prijateljicom otišla na proslavu 18. rođendana dvije drugarice. U sali sa prigušenim svijetlom svirala je glasna muzika i svi su se odlično zabavljali. Golman Džoel G. posljednji je viđen kako priča sa Milenom.

S obzirom na to da istraga još nije završena, nije poznato da li su oni bili u prisnom odnosu, međutim, njemački mediji prenose da su se znali od ranije. Još uvijek nije poznato kada su njih dvoje napustili salu u kojoj je bila žurka.

Prijateljica sa kojom je Milena došla na zabavu, tek je oko pola dva ujutru primijetila da nje nema. Kada joj se Milena nije javila na telefon, ona je posumnjala da nešto nije u redu.

Prijatelji su je sat vremena kasnije pronašli blizu gola pored susjednog terena sa pocijepanom odjećom, a kako prenose mediji, ona je tada već bila mrtva. Ljekari su pokušali da je reanimiraju, ali bezuspješno.

Golman Džoel uhapšen je sutradan ujutru u kući svoje majke.

Drugovi kažu da je znao da bude grub

Njegovi drugovi kažu da se sa mladićima dobro slagao, ali ne i sa djevojkama.

– Bio je fin momak i uvijek si mogao da se našališ sa njim – kaže Niko L. u intervjuu za RTL.

Dobro se slagao sa momcima. Djevojke su očigledno imale drugačije mišljenje, kaže.

– Bilo je nekoliko incidenata, znao je da bude grub – dodaje on.

Malte V. koji je dvije godine bio u istom razredu srednje škole sa Džoelom, takođe se sjeća da je 20-godišnjak bio drugačiji prema djevojkama.

– Bio je fin, ali ponekad i duhovit. Delovao je smiješno jer je nekad imao mizogene izjave – rekao je Malte.

Ipak, niko od drugova nije mogao ni da zamisli da bi se ovako nešto moglo dogoditi. Mladić je juče izveden pred sudiju, međutim, nije želeo da se izjasni o krivici.

Do zločina je došlo u subotu uveče tokom proslave 18. rođendana dvije djevojke. Oko 1:30 sati gosti su primijetili da je nestala 19-godišnja djevojka po imenu Milena.

Poslije duge potrage, ona je pronađena oko 2:40 časova u polju sa teškim povredama. Uprkos spasilačkim naporima, djevojka je preminula ubrzo nakon dolaska u bolnicu. Stravičan zločin se očigledno dogodio dok je zabava bila u punom jeku.

Tužilac dr Aleksandar Retemejer je potvrdio za Bild da je osumnjičeni uhapšen naknadno, u svom stanu.

– Uhapšen je u svom stanu, nije bio pijan. Gosti na žurci su dali tragove o njemu. Vjeruje se da je bio blizak sa žrtvom – rekao je tužilac.

Prema njegovim riječima, nalazi jasno ukazuju na s*ksualni prestup, a žrtvi je pocijepana odjeća.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh