Fudbal

Zašto se se svađali Edin Džeko i Andre Onana? Golman Intera otkrio je razlog

Edin Džeko i Andre Onana imali su verbalni okršaj protiv portugalskog Porta u prvoj utakmici osmine finala evropske nogometne Lige prvaka u Milanu.

Edin Džeko i Andre Onana - screenshot

No, golman Intera Andre Onana tvrdi da nema problema s Edinom Džekom nakon što je italijanski tim uspio upisati pobjedu pobjedu protiv Porta (1:0). Revanš će se igrati na stadionu Dragao u Portu.

Njih dvojica su se verbalno sukobili tokom susreta u kojem je pobjedu domaćem timu donio pogodak Romelua Lukakua.

Belgijski napadač je u igru ušao zamijenivši upravo reprezentativca Bosne i Hercegovine.

“Veoma sam sretan. Bila je to vrlo važna utakmica za nas. Odbrane koje sam napravio bile su važne, sretan sam zbog Lukakua. Imao je potrebu zabiti u ovom teškom trenutku.

Svađa s Džekom? To su stvari vezane uz napetost utakmice. Treba nam sve da popravimo grupu i ekipu. Imamo iskustva i imamo pravo reći što mislimo. Sve je to iza nas”, rekao je Onana.

Džeko je bio starter u timu Intera, ali ga je trener Simone Inzaghi s terena povukao već u 58. minuti. Zamijenio ga je Lukaku. Bio je i tada Dijamant veoma nezadovoljan, piše Raport.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh