Fudbal

Ronaldo debitovao kao kapiten: Protivnike izluđivao, jedan pao na leđa

On je godinama igrao za evropske klubove poput Reala iz Madrida ili Mančester Junajteda te Juventusa, a sada nosi dres Al-Nassra.

Cristiano Ronaldo- screenshot

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo (Cristiano) u prvenstvu Saudijske Arabije je debitovao igrajući za svoj novi klub Al-Nassr, piše Avaz.

On je godinama igrao za evropske klubove poput Reala iz Madrida ili Mančester Junajteda te Juventusa, a sada nosi dres Al-Nassra.

Klub jednog od najboljih nogometaša na svijetu je u 14. kolu tamošnjeg prvenstva pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 pobijedio Al Ittifaq.

Imao je Ronaldo i neke poteze kojima je oduševio, poput driblinga nakon kojeg je suparnik pao na stražnjicu, ali njegova igra nije bila na očekivano visokom nivou protiv tima iz donjeg dijela skale. Utakmicu je riješio gol Andersona Talisce iz 31. minute.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh