Fudbal

Mnogi su se pitali “Ko je taj dečko”: Otkriven dečko Ivane Knoll, evo čime se bavi, u vezi duže od sedam godina i nije sportista!

Ako je neko profitirao od Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, onda je to popularna navijačica Ivana Knoll…

Ivana Knoll - DPA

Ako je neko profitirao od Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, onda je to popularna navijačica Ivana Knoll, poznatija kao Knoll Doll na društvenim mrežama, čija je vojska obožavatelja tokom prvenstva porasla na 2,9 miliona pratitelja. Mnogi su se divili njezinim atraktivnim izdanjima s tribina, gdje je dominirala u izazovnim kockastim outfitima, a brojni Katarci poželjeli su se fotografisati s njom.

Većina obožavatelja su muškarci, ali mnogi nisu znali da je ona već godinama u sretnoj vezi s biznismenom Antom. Kako piše Dnevnik.hr, Ivana je prošle godine odgovarala na pitanja obožavatelja na Instagramu te je tada priznala da već dugo nije slobodna.

“Nisam slobodna posljednjih 11 godina. Prva veza trajala mi je tri godine, druga šest mjesci, a treća duže od sedam godina”, napisala je tada.

“Stalno me povezuju sa sportašima. Nisam bila ni s kakvim sportašem u vezi, a toliko me razapinjete s tim. Dečko mi je arhitekt po struci, ali zapravo se bavi građevinom”, otkrila je tada svoju vezu s Antom koji radi kao direktor jedne firme za nekretnine iz Istre.

Ranije je često objavljivala fotografije s dečkom s njihovih putovanja po svijetu, a među ostalim, posjetili su Disneyland, Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Oktoberfest, Italiju…

Narugala joj se brazilska “Bum bum “

Brazilska ljepotica Suzy Cortez, bivša Miss Bum Bum, odlučila se javno obračunati s najpopularnijom hrvatskom navijačicom sa SP-a u Katru, Ivanom Knoll, poznatijom kao Knoll Doll. Ivana Knoll je, naime, ranije objavila video na društvenim mrežama u kojemu se, čini se, plešući ruga Brazilu.

Međutim, nakon što je Argentina porazila Hrvatsku, odlučila se oglasiti i Suzy, koja je inače velika navijačica Argentine i obožavateljica Lea Messija. Objavila je video u kojem pozira u dresu Argentine, a oko glave je zamotala stolnjak koji podsjeća na hrvatski dres.

Također se pohvalila da je jedna argentinska TV kuća pozvala da gleda veliko finale u nedjelju u Buenos Airesu. “Naravno da ću biti tamo”, poručila je bivša Miss Bum Bum, piše Pressmediabih.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh