Fudbal

Macron nakon slavlja sjajnom gestom oduševio fudbalski svijet

Nakon plasmana Fudbalske reprezentacije Francuske u finale Svjetskog prvenstva u Kataru, predsjednik te zemlje Emmanuel Macron nije se mogao kontrolisati, pa je poslije utakmice sišao u svlačionicu svoje reprezentacije kako bi proslavio sa igračima.

Emmanuel Macron - twitter

Macron je pun elana ušao u svlačionicu, i čestitao Francuzima što su došli na korak da se popnu na krov svijeta.

Ono što je oduševilo miljenike fudbalske igre u cijelom svijetu, međutim, je činjenica da je Macron posjetio i svlačionicu Maroka. Predsjednik Francuske je, prema izvještajima medija, iskoristio priliku kako bi Marokancima čestitao na sjajno odigranom turniru i javno pohvalio Sofyjana Amrabara, za kojeg je rekao da je “najbolji veznjak turnira.”

Macron je Marokancima poželio sreću u utakmici za treće mjesto. Taj meč bit će odigran u subotu, a veliko finale na programu je dan kasnije sa početkom od 16 sati, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh