Fudbal

Modrić je 2018. potrošio dva milijuna eura na suigrače. Svima je kupio isti poklon

Luka Modrić priprema se s Hrvatskom za polufinalni ogled protiv Argentine u večerašnjem polufinalu Svjetskog prvenstva. Uoči utakmice oglasio se njegov suradnik Simon Bastiansen, stručnjak za brendiranje, koji s Modrićem surađuje od Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

“Buljio je u taj sat”
Modrić i Bastiansen su se upoznali nakon Rusije: “Upravo je bio osvojio Zlatnu loptu, iste godine osvojio je Ligu prvaka i bio srebrni na Svjetskom prvenstvu te je postao najbolji igrač turnira, ali kad sam ga upoznao, shvatio sam da je najpristojnija sportska zvijezda koju sam ikad upoznao. A upoznao sam ih dosta”, rekao je Bastiansen za danske medije.

Sastali su se potom u Zagrebu, a Bastiansen je Modriću donio na poklon sat proizvođača Breitling, koji je želio suradnju s tada najboljim nogometašem svijeta.

“Sjeli smo na piće i on je pogledao u vlastiti sat. Zapravo, buljio sam i ja u njega i rekao sam mu kako nosi vrlo lijep sat. Pristojno je zahvalio i, čini se, tad dobio ideju”, ispričao je Bastiansen. Na Modrićevoj ruci bio je Daytona Rolex od crvenog zlata, a Bastiansen je znao da takav košta 40 tisuća eura.

Modrić na satove potrošio dva milijuna eura
“To je poseban sat”, rekao je zatim Modrić Bastiansenu, koji prenosi Modrićeve riječi: “Kaže mi kako se tim satom počastio poslije osvajanja Zlatne lopte, ali dodaje kako je kupio ukupno 25 satova za svoje suigrače iz Real Madrida te još 25 za suigrače iz nacionalne momčadi. Ali nisu samo suigrači dobili poklone, kupio ih je za vozače autobusa, liječnike, fizioterapeute i pomoćnike,piše Index

Modrić je, dakle, potrošio dva milijuna eura na satove za svoje najbliže suradnike iz reprezentacije i kluba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh