Fudbal

Prosinečki se dogovorio sa Sarajevom, promocija u petak

Nekada velika zvijezda jugoslovenskog fudbala, Crvene Zvezde, Dinama, Barcelone i Reala, Robert Prosinečki, će u narednim danima preuzeti klupu FK Sarajevo!

Robert Prosinečki - SCsport.ba

Predjsednik Sarajeva Ismir Mirvić i Robert Prosinečki su se sastali, dogovorili uslove, a popularni Žuti bi trebalo da bude predstavljen u Sarajevu u petak.

Da li će Prosinečki Sarajevu biti dovoljan za izlazak u Evropu, ostaje da se vidi u prolećnom delu sezone. Sarajevo je trenutno na petom mestu Premijer lige Bosne i Hercegovine, sa 25 bodova, četiri manje od Željezničara, prve ekipe na poziciji koja vodi u Evropu.

Ostali konkurenti su već prilično odmakli, vodeći je Zrinjski sa 39 bodova, slede Široki Brijeg sa 36 i banjalučki Borac sa 33, piše N1.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh