Fudbal

Sestra Georgine Rodriguez: “Ona je hulja i zločesta osoba”

Ronaldova djevojka Georgina Rodriguez očito nije u dobrim odnosima sa svojom sestrom, Patriciom Rodriguez, koja ju je optužila da laže te zaprijetila da će objaviti informacije vezane uz nju, piše Marca.

Georgina Rodriguez - Marca.com

Patricia se pojavila u španjolskoj emisiji Socialite i izjavila da se Georgina ruga njezinoj ekonomskoj situaciji: “Čula sam puno glasina o ovome unutar obitelji. Srami me se i smije se i uživa u mojoj trenutnoj ekonomskoj situaciji.”

“Ona je hulja”

No, Georginina sestra nije se zaustavila samo na tome. Otišla je korak dalje i nazvala Georginu “huljom i zločestom osobom” te zaprijetila da će objaviti privatne informacije o sestri.

“Ja nisam tip osobe koja voli sukob niti se volim ljutiti na nju. Mislim da moramo razgovarati o onome što se dogodilo i završiti s tim”, dodala je.

“Nikada nisam tražila novac od nje”

Kad su je upitali o napisima u medijima da je od sestre tražila novac, Patricia je odgovorila da ju nikada nije pitala niti jedan euro.

“Nikada nisam pitala Georginu novac, jedino što sam pitala je da pomogne mojoj djeci”, izjavila je dodajući kako ne želi novac te da je zamolila sestru da pomogne njezinoj djeci u kupovini knjiga koje im trebaju za školu, no kako još uvijek čeka odgovor, piše Titox.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh