Film i TV

Janjuš zatražio od produkcije IZLAZAK NAPOLJE – Razlog nevjerovatan, sve se vrti oko VELIKE CIFRE

Anelina i Janjuševa relacija poslednjih dana svodi se isključivo na uvrede i ponižavanja. Bivši par ponaša se kao da do malo pre nije bio u ljubavi, a svađe su sve žustrije i teže.

Uprkos tome što su nedavno pokušali da daju još jednu šansu njihovom ljubavnom odnosu, raskid je usledio samo posle nekoliko sati od pomirenja.

On je pred početak emisije “Gledanje snimaka” priznao da bi voleo da ide na poligraf i dokaže svoju istinu.Evo, ako padnem na jedno pitanje na poligrafu, dajem vam 10.000 evra, ja ništa ne lažem. Brate, zaje**ćeš se, ispašćeš budala. Ja sam to znao odmah, ali šta možeš protiv emocija?! Kaže meni: “Brate, koji je tebi ku**c?”, s jednim se posvađam, direktan je bio. Kunem ti se, sve se ispostavi na kraju da je tako. Ona mene da upoređuje s mužem, još kaže da sam gori – rekao je Janjuš.

– Videćeš se dole s Mensurom, verovatno nije hteo ovde ništa da priča. Ne treba da je vređaš, samo odgovaraš, ako si tako presekao i odlučio – rekao je Terza.

– Kako ne. Ne da sam presekao, nego… – rekao je Janjuš.

– Gledaj da se zezaš, a ne da nekoga sada da sprdaš – rekao je Terza.

– I to me boli ku**c. Ja kada sam bio ozbiljan, nije valjalo – dodao je Janjuš.

– Ona ti se sada hvata za svaku sitnicu koju si ovde uradio, normalno je da ćeš da se braniš – rekao je Terza,piše Srbijadanas

– Kako je čovek skontao, nisam ni u vezu ušao, govorio je: “Da li si ti normalan?”, govorio mi je da šta god da odlučim…Ja sam mislio da me minira – rekao je Janjuš.

– Koliko kada je čovek zaljubljen, ne vidi ništa pred okom – rekao je Terza.

Niko ne zna, pa ni oni sami, kako će i da li će uopšte uspeti da pređu jedno drugom preko gnusnih stvari koje su izgovorili. Jedino što nam preostaje je da ispratimo “Elitu” i dešavanja u njoj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh