Film i TV

Totalni ponor Mioninog morala: Stanislav zadao najbolniji udarac bivšoj djevojci

Ulazak Stanislava Krofaka potpuno je poremetio već poremećenu mirnu luku Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša. I dok se bivši reper nervira oko toga da mu MMA borac ne preotme srce mlade pevačice, sledi šok!

Tokom debate za crnim stolom došlo je do žestoke svađe Mione Jovanović i Pantere, kada je Stanislav otkrio da je Miona iskoristila priliku da se uvali Nenadu Aleksiću Ša, kako bi ostvarila uspešnu muzičku karijeru, kao i da bi se obezbedila finansijski.

Miona je krenula da vređa Stanislava, a Ša se uključio u raspravu, kako bi odbranio svoju izabranicu. Međutim, Jovanovićkin bivši zadao je zadnji udarac.Bože, sa kim sam ja imao posla… Hvala što si mi je maknuo… – govorio je Stanislav.

– Da sam ja znala da je neko posećivao svinger klubove, da je osobi to bitno, da ima na Instagramu osobe koje su pune para… Meni to nije normalno. Ti si jedan ološ bezobrazni – rekla je Miona.

– Znala si sve to… Sad si našla gde da se uvališ – dodao je Krofak.

– Poželjan sam, lep sam, pametan, zašto bi se ona meni uvaljivala. Ja sam kreten kome se uvaljuju – dobacio se Ša.Ne, ja sam neka debilka, koja gleda da se uvali nekome – nastavljala je Jovanovićeva.

– Možda on sad misli da se pre njemu uvalila, ali ja znam da se on u mene zaljubila – rekao je reper,piše Srbijadanas

– Njemu je ovde ispran mozak, vodi se mišljenjima većine. Ta uvaljivanja i to, zamisli da sam njega poslušala i da nisam imala svoj posao. Možda se i on uvalio preko mene da uđe u rijaliti, ja tako mogu da kažem – pravdala se Miona Jovanović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh