Film i TV

PREKID PROGRAMA – voditeljka pokušava da smiri posvađane zadrugare: Ša vrišti od bijesa

Reper ne može da veruje da ga prekidaju dva nebitna rijaliti takmičara.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Officia

Voditeljka televizije Pink Maša Mihajlović ušetala je u Belu kuću kako bi vodila emisiju Pitanje gledalaca i postavljala provokativna pitanja.

Ona je spremna da pročita intrigantna pitanja gledalaca koja će totalno razdrmati kavez ukućanima. Prvo pitanje je za Nenada Aleksića Ša, ali je komešanje dva učesnika prekinulo program i Šaovo izlaganje, te je i voditeljka morala da reaguje.Bravo momče, nije u redu da igra tako blizu Stanislava i trebala je da se pomeri od njega, uopšte te ne poštuje – glasila je konstatacija.

– Slažem se sa pitanjem, meni svaki put kuva kad je blizu, mislim da je prirodno da osmatraš, ja sam joj skrenuo pažnju tako da se nadam da ćemo na sledećoj žurci da se iskontrolišemo, treba da pripazi na te stvari. Prostor je takav kakav jeste, niko nije u našoj blizini, imaćemo i svoje obaveze i ja sam naučen da mora tako da se postupa da ne bi došlo do pitanja i dodatnih problema -rekao je Ša.Ja se ne slažem sa konstatacijom, nije ogroman prostor da ja treba da izbegavam, ja vodim računa da ne gledam u njega ali da bežim i da gledam u zid, meni su to nenormalne stvari -rekla je Miona.

– Meni je nenormalno ovo što priča, ja sam joj rekao da povede računa i ne želim više da joj ponavljam te stvari, sledeći put ću se načjutiti baš ako budu stajali blizu, meni je to neprirodno – dodao je Ša.U tom trenutku je krenulo neko komešanje pozadi između Marije Malivuk i Luke Rajčice. Prvo ih je opomenuo Đedović. Sve vreme te gledam, ti ne prekidaš – rekao je Đedović.

Ipak svađa između Luke i Marije se nastavila, te je morala da reaguje i voditeljka. Daj ljudi, smirite se tek smo počeli – povikala je voditeljka.

– Ja ne kapiram vas. Koga boli k. za tu raspravu – uključio se i Ša.

– Marija, nemam vremena za vaše gluposti. Slušamo Ša – vikala je Maša.

Detaljnije u nastavku:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh