Film i TV

Produkcija ne toleriše ovakvo ponašanje – Anita napustila program na Pinku: “Ako imaš pare plaćaj kazne”

Prošle sezone je izašla sa 0, sada joj se slično smeši.

Anita Stanojlović je sve nesrećnija u vezi sa Anđelom Rankovićem. on jeste lep, ali očigledno ne ispunjava sve ono što treba maldoj devojci u punoj snazi kakav je Anita.

Ona se sada požalila Lepom Mići kroz kakav pakao prolazi. Mića je dežurni Kupidon njihove veze i on jedino veruje da će njihova veza da uspe. Anita se oseća izdanom jer je otišao da se takmiči i da učestvuje u izazovu koji je izašao iz glave Velikog brata. Aniti se nije učeestvovalo jer je imala bolove u stomaku te je mislial da će se Anđelo odreći svoje sportske aktivnosti kako bi je grlio i “ljubio da prođe”.

– Obuj čizme i boli te k… Pet minuta i to je to – rekao je Mića svoju stoičku mudrost.

– On je napravio taj problem – branila se Anita.Niste vi par. Svako treba za sebe – rekao je Mića.

Potom je poznati pevač upozorio Anitu da će je možda Veliki šef kazniti jer ne želi da učestvuje u igri.

– Ako imaš više para, ti plaćaj kazne – upozorio je Mićo. Podsetimo, Anđelo Ranković je ušao u Elitu neposredno nakon razvoda Anite sa Matorom i skandala raskrinkavanja kada se saznalo da se Stanojlovićeva dopisivala sa bučicom Mateom Car iz Hrvatske. Stanojlovićeva je mislila da je konačno našla momka koji će da je poštuje i je voli, baš onako jako. Ipak, to se nije desilo.

Detaljnije u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh