Film i TV

Asmin Durdžić pokušava da se opravda i BESRAMNO UDARA na produkciju? – NOVA OBJAVA u slučaju POLIGRAF

Novom objavom na Instagramu izneo svoj stav povodom ranije izrečenog.

Otac deteta za čije se starateljstvo bori učesnica “Elite” Aneli Ahmić, Asmin Durdžić je pre nekoliko dana poslao glasovnu poruku voditelju Darku Tanasijevuću, u kojoj je otkrio da je pokrenuo tužbu za oduzimanje svih prava koja majka ima.

Kasnije je svoje izrečeno negirao, a sada se oglasio i na svom instagram profilu povodom ovog.Na svom Instagram profilu u jutarnjim časovima Asmin je objavio kako produkcija ne objavljuje kompletne prepiske i kako editujući samo deo razgovora donosi i iznosi zaključke.

– Tako pozovete Staniju, ona ispoštuje, a onda je linčujete. Sad tako hoćete i mene, al’ malo morgen – napisao je Asmin, pokušavajući da akcenat stavi na produkciju koja se, kako kaže, neprijatno ophodila prema starleti koju je prethodno ugostila.Prisetimo se, tokom emisije “Pitanja novinara” publika televizije ”Pink” imala je priliku da čuje kako je Asmin istakao da je dobio starateljstvo, kako on tvrdi. Kasnije je izjavom negirao prethodno izečeno, rekavši:

– Darko, sinoć sam podigao tužbu. Dobio sam papire za starateljstvo i to je to – rekao je Asmin.

Njegov poziv u emisiju, kao i Anelin zahtev koji je bio upućen Asminu, je svakako samo za cilj imao razrešenje cele situacije oko starateljstva nad detetom. Smatra se da bi se njegovom iskrenom izjavom uživo stavio kraj i iznela prava istina o ovome.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh