Film i TV

Dušica Jakovljević zvala Tašketa 20 puta zaredom u pet ujutru, umiješala se i Viki Miljković:”Ljubavi, zašto ga zoveš…”

Dušica je jednom prilikom o ovoj temi govorila i javno, te nasmijala cijelu naciju.

Dušica Jakovljević - novi

Voditeljka Dušica Jakovljević jednom prilikom je, pod dejstvom alkohola, supruga Viki Miljković, Tašketa, zvala 20 puta u pola pet ujutru.

Dušica je jednom prilikom o tome govorila i javno, te nasmijala cijelu naciju

– Ja sam bila pre tri godine sa najboljim drugarima na splavu na Novom Beogradu, toliko smo bili veseli, svi su se ponapijali. Jedan je otišao i nije poneo telefon, za njim drugi, nismo znali gde su, ja sednem u kola, nisam bila pijana i ovaj nedostupan… Koga ću, ja uzmem da zovem 20 puta, piše na telefonu “Taske”, ja ga zovem u pola pet ujutru i niko se ne javlja. Sledeći dan oko jedan meni zvoni telefon i piše: “Viki Miljković”. Kaže ona: “Ljubavi, pa zašto si zvala Tašketa u pola pet?” Meni je toliko bio blam. Pozdravljam ih puno – ispričala je Dušica jednom prilikom, pa dodala:

– Moram da navedem Zlatibor, u jednom lokalu gde sam bila, koji se nalazi iza ćoška. Ja sam nastavila pravo i izgubila sam se. Ja se napijem od dve čaše vina – istakla je Dušica svojevremeno u emisiji Amidži šou.

Srbija Danas/ Blic/ Prenela: O. T.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh