Film i TV

Ša USLOVIO Maju o druženju sa Stanićem – Od INCIDENTA su ga djelile sekunde, umalo nastao SKANDAL

Nenad Aleksić Ša priznao je Maji Marinković da je malo falilo da poleti ka Urošu, nakon sinoćnjeg skandala koji se odigrao kod crnog stola i skrenuo joj pažnju da smanji druženje sa njim i Predsednikom.

Nenad Aleksić Ša sedeo je sa Majom Marinković, Markom Đedovićem i ostalim cimerima kada je glavna tema razgovora bio Uroš Stanić.

Nakon velikog sukoba Nenada i Uroša, on je priznao kako se jedva suzdržao da ne poleti na Stanića i Maji skrenuo pažnju da smanji druženje sa njim i Nikolom Jovanovićem. Ja to da slušam neću – rekla je Maja.

– Ma nije problem nikakav Majo, gledaj. Znamo se sto godina. Ja sam u šoku bio da ti dolaziš kao da ti je prvi rijaliti u životu i došla si sa imb**ilima najvećim. Ja malog kad nisam ubio sinoć, ja ne zna kako sam se suzdržao da ga ne pipnem i da mu ništa ne uradim – rekao je Ša.A šta sam ja sad kriva tu – dodala je Maja.

– Ne, nisi kriva – rekao je Nenad.

– Družiš se sa debilima – rekao je ĐedoviPoenta priče, sprdaj se ti sa njim i za**bavaj se, ali nemoj na nas da ga navlačiš, jer ću ga ubiti i njega i ovog malog. Ja znam da tebi nije bila namera, ali ti njima daješ podsticaj, znaš ti šta je njima da bleje sa Majom. Degenerici gledali te na televiziji – rekao je Nenad Aleksić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh