Film i TV

FILIP PONOVO VARA TRUDNU ALEKS! Objavljena nova prepiska sa zadrugarkom, zvao je u Crikvenicu

Bivši učesnici “Zadruge”, Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon svih turbulencija rIJešili su da obnove svoj odnos i nastave tamo gdJe su stali…

Filip Car i Aleksandra Nikolić - srbija danas

Bivši učesnici “Zadruge”, Aleksandra Nikolić i Filip Car, nakon svih turbulencija rIJešili su da obnove svoj odnos i nastave tamo gdJe su stali, međutim, njihova sreća nije potrajala dugo, jer portal republika prenosi navodne prepiske hrvatskog zavodnika sa jednom od bivših učesnica popularnog rijalitija, starletom Vanjom Rašovom.

Naime, kako Republika piše, Car je neprestano molio Rašovu da mu se pridruži u rodnoj Crikvenici, kako bi bili intimni, i to u periodu dok je bio u ljubavom odnosu sa Nikolićevom.

– Mala, kad ćeš u Hrvatsku malo – pitao je Car bivšu zadrugarku.

– Ne znam – odgovorila je ona, na šta je on reagovao sa emotikonom đavola.

– Da nisi u Beogradu – glasila je jedna od narednih poruka, a zatim je Vanju pozvao na video poziv.

– Vanjice, šteta što te nisam u “Zadruzi” – istakao je Car, aludirajući na intimne odnose, a kako će reagovati Aleksandra, ostaje da ispratimo, piše novi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh