Film i TV

SAŠA POPOVIĆ CECU POSLAO KUĆI: Pjevačica bez riječi napustila studio

Saša Popović i Ceca Ražnatović su se žestoko posvađali usred emisije “Zvezde Granda”, pa je on u šali “otjerao” kući, a pjevačica je odmah napustila studio.

Naime, Viki je najprije zamjerila Saši Popoviću jer joj ne daje dovoljno vremena kako bi iznijela svoj komentar.

– Meni uopšte nije dovoljno 30 sekundi, odmah da ti kažem. Taman počnem da pričam ti pritisneš taster – rekla je Viki, a Popović je pitao šta želi tačno da kaže.

Ubrzo se dogodila i nesvakidašnja situacija između Popovića i Cece, a sve zbog kandidata za kojeg je Ražnatović imala nekoliko kritika, među kojima je bio i njegov stajling, tačnije premali sako.

– Dobro, Svetlana. Možeš da ustaneš i da mu povučeš taj sako – rekao joj je Popović, ne sluteći da će ona to zaista i da uradi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

– Mislio si da neću?! – rekla je Ceca i krenula prema sceni da popravi kandidatu sako. Međutim, nakon toga Saša je uputio savjet Ceci da se ne nervira oko kandidata i glasanja.

– Idi kući! Kako ti se zove onaj slatki? – našalio se Popović, ali je pjevačica jedva dočekala i burno odreagirala.

– Doviđenja, nikakav problem, odoh ja – rekla je, pokupila svoje stvari i napustila studio, a Saša ju je molio da se vrati, piše Express.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh