Film i TV

DRAMA – NAKON DALILE NA RED DOŠLA I ANELI: U “Elitu” ulazi djevojka koja će Ahmićevu rastaviti na proste činioce!

Bivša zadrugarka Irma Sejranić odlučila je da se ponovo vrati u medije, ovog puta preko leđa Aneli Ahmić.

Naime, ona je odlučila da iznese tvrdnje o životu elitne takmičarke, kao i niz uvreda na njen račun.

Preko Instagram profila, Irma je objavila otvoreno pismo Aneli, gdje je izrazila svoje duboko saosjećanje sa Stanijom Dobrojević, a potom najavila da će raskrinkati njen život do korijena, piše Novi.

– Aneli ženo sa energijom kremirane veverice, od sada kreće moj rafal na tebe. Ja se izvinjavam tvom bratu, mom starom drugu, ali sad si preterala. Kadropaćenice nedoj*bana, kad pre preboli muža kako kažeš? Objasni mi? Ćutala sam, ali sada ćemo drugačije. Meni je toliko žao Stanije Dobrojević, kad su je se svezala ova j*bena dva kompleksaša, ne bi li stekli popularnost. Žao mi je što je Aneli u Eliti žrtva, a kad se setim kako me zvala dok je trudna bila, pa trudna maštala o Zadruzi. Porodična žena, o njenoj svekrvi, itd… Nemoj, pa se ne boj! Kako nema kakav učesnik da pita sva ova pitanja – napisama je Irma, a potom dodala:

– Nar*omanko j**ena, tukla si se za gram belog.

Komentari su se usijali na društvenim mrežama, mnogi smatraju da će Irma ući u Elitu kako bi raskrinkala Aneli.

– “Irma, uđi i raskrinkaj Aneli”, “Napred Irma, ulazi u Elitu” – bili su samo neki od komentara.

Podsjetimo, Irma je bila i suparnica Dalile Dragojević i isto je tako u jednoj od prethodnih sezona rijaliti formata “Zadruga” odlučila da je “postroji”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh