Film i TV

ZVEZDAN SLAVNIĆ DONIO KONAČNU ODLUKU: Mijenja život iz korijena

Diskvalifikovani učesnik rijalitija šeste sezone “Zadruga” i bivši robijaš, Zvezdan Slavnić, riješio je da se poslovno usmjeri i opredijeli, te je stoga donio jako bitnu životnu odluku.

Zvezdan Slavnić - ata images

Naime, Slavnić je pored prihoda koje dobija putem TikToka, odlučio da stekne profit na drugi način. Bivši zadrugar često je kritikovan od strane javnosti da na pomenutoj mreži “prosi”, a izgleda da je tome došao kraj.

– Razmišljam se da li da pjevam ili da budem estradni menadžer, jer dosta pjevača znam – pričao je u uključenju uživo na pomenutoj socijalnoj platformi, a na pitanje ljudi koji ga prate – da li bolje svira ili pjeva, odgovorio je:

– Sviram klavijaturu, ali bolje pjevam. Sad mi je glas pukao, jer sam pjevao pod šatorom – priznao je Zvezdan, te su pratioci ostali uskraćeni za njegovu izvedbu.

Podsjetimo, Slavnić je javnosti bio poznat kao sin slavnog košarkaša, Zorana Moke Slavnića. Osuđen je u Srbiji zbog ubistva Olivera Jovanovića 1998, kao i 2010. zbog trgovine narkoticima. On je višegodišnje kazne odležao je u KPZ Valjevo i Sremska Mitrovica, a prije pet godina je izašao na slobodu. Dodatno je zainteresovao javnost svojim učešćem u rijalitiju “Zadruga” i privatnim aferama koje su se događale pred milionskim auditorijem, piše Express.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh