Film i TV

HITNO SE OGLASILA MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ: Nakon spekulacija, odlučila je da podijeli vijest sa svima

Ponosna je na svoju kćerku.

Aleksandra i Slovenka - srbija danas

Slovenka Lunis, majka pobjednice “Zadruge 6” Aleksandre Nikolić, oglasila se povodom trenutne pometnje u medijima da je njena kćerka u blagoslovenom stanju.

Bivši rijaliti učesnici Filip Car i Aleksandra Nikolić su početkom avgusta okončali vezu, a atraktivna brineta povukla se iz javnosti i okrenula duhovnom životu.

Slovenka Lunis kaže da nije upućena da li joj je kćerka u blagoslovenom stanju, a kako ističe biće sretna ako je to istina:

– Ne znam ništa vezano za Sandrinu trudnoću, sve morate nju da pitate! Biću srećna ako je istina, biće onako kako Bog kaže – poručila je majka Aleksandre Nikolić za Informer.

Majka pobjednice rijalitija “Zadruga 6” ističe da je ponosna na svoju nasljednicu i da je uživala dok je boravila kod nje:

– Ponosna sam na moju kćerku, divno je dijete! Uživala sam u gostima, prije nekoliko dana sam se vratila svojoj kući. Moj stan je sređen do perfekcije, svaki detalj je krojen po mjeri, to je moja oaza mira -zaključila je ona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh