Film i TV

NIŠTA NIJE DOBRO: “Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari!” Aleks Nikolić izdala saopštenje za javnost i zabrinula sve

Sa pratiocima sve podijelila…

Aleksandra Nikolić / screenshot

Bivša rijaliti učesnica, ali i pobjednica “Zadruge 6” Aleksandra Nikolić, već danima je u žiži interesovanja domaćih medija i korisnika socijalnih mreža otkako je prekinula višemjesečnu vezu sa verenikom Filipom Carem. Pratioce redovno izvještava o svim novostima iz svog života, a ništa drugačije, bilo je i ovog puta.

Poznato je da Aleks često drži lajv prenose preko socijalne mreže TikTok i na taj način se druži sa svojim pratiocima, ali i zarađuje. No, u posljednje vrijeme je bila prilično neaktivna, te je objasnila zbog čega je to tako.

– Ljudi moji, kako da vam kažem… Dešavaju mi se neke ozbiljne stvari. Možda nisam baš uvijek da se snimam za TikTok, jer završavam neke druge stvari… Tako da znate, nekada mi prosto nije do TikToka, ali potrudiću se da budem aktivnija – rekla je Aleks Nikolić svojoj publici koja je uvijek, bez obzira na sve prepreke koje se pred ovu mladu i lijepu djevojku stavljaju, podržava u svemu.

Odmah se nametnulo pitanje, šta se to ozbiljno događa Aleksandri. Da li je vezano za porodicu, da li za ljubavni život, da li za poslovni aspekt? To za sada nije poznato, ali vjerujemo da će, budući da je oduvijek bila snalažljiva, pronaći način da se izvuče iz nedaća.

Bilo kako bilo, publika će uvijek biti uz pobjednicu “Zadruge 6” i stajati uz nju, ma šta god da se dogodi. A na koji način je Nikolićeva ovo saopštila publici, pogledajte i poslušajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh