Film i TV

SNIMAK DA SE SMRZNEŠ OD TUGE – otkriveno kako mali Željko reaguje dok se Miljana i Marija svađaju

Sve svađe počinju zbog novca.

Marija i Miljana - Youtube printscreen/ Zadruga Official/Instagram printscreen/marijakulic_mtaz

Jedan od omiljenih i najzagonetnijih bivših zadrugara Nenad Macanović Bebica bio je gost u emisiji Narod pita. On je odlučio da prvi put u nekoj emisiji progovori šta se dešava iza zatvorenih vrata niškog doma Kulića.

Bebica koji je bio miljenik Marije Kulić i koja je žudjela da baš on oženi njenu kćerku, sada nije u dobrim odnosima ni sa kim u toj porodici. Stoga je odlučio da otkrije sve njihove tajne.

On je ispričao da se Kulićevi stalno svađaju i da je uvijek uzrok tome novac. Miljana svaki put kada poželi nešto da kupi sebi mora da traži dozvolu i pare od Marije koja onda obično viče na njega. Siniša, kako Bebica ističe, obično ćuti i trpi dok se njegova supruga i kćerka svađaju i vrijeđaju međusobno.

– Vrijeđaju se da su ovakve, onakve, Miljani su svi krivi a sluša Mariju pa kad prođe taj haos, čupanje, gađanje – rekao je Bebica.

Ipak, svi se pitaju kako mali Željko Kulić, Miljanin sin, doživljava sve ovo, ako su Bebičine riječi istinite.

– Gdje je Željko tada? – pitala je voditeljka

– Uglavnom nije tu, kad je bilo ono sa policijom ja sam ga odveo da ne gleda – rekao je Bebica.

Bebica je dalje otkrio da Kulićevi uopšte nemaju nijednog prijatelja i da im niko ne dolazi u kući. Za ovaj osobenjački život, Bebica takođe krivi Mariju Kulić.

– Je l’ su njima dolazili nekad neki prijatelji? – pitala je voditeljka.

– Ne, nikad. Došao je jednom kum koji je krstio Željka, sa Miljanom su svi prestali da se druže zbog rijalitija i Marija joj je branila pričom da je svi korist. Miljana nema ni druga, ni drugaricu. Miljani Marija lako nametne mišljenje – rekla je Miljana, piše Srbija Danas.

Šta je Bebica još rekao poslušajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh