Film i TV

Glumica Ida Keškić ponosno otkrila trudnički stomak: Jedva sam čekala da ga prezentujem

Bh. glumica Ida Keškić večeras je na crvenom tepihu 29. izdanja Sarajevo Film Festivala ponosno pokazala trudnički stomak.

Ida Keškić - Klix

Zanimalo nas je da li je inspiraciju za večerašnji outfit pronašla u Rihanninim odjevnim kombinacijama.

“Nije inspirisan Rihannom. Ja sam uvijek smatrala trudničke stomake jako lijepim i jedva sam čekala da prezentujem svoj”, kazala je. piše klix

Ona se takmiči za najbolju epizodnu ulogu – glumicu u dramskoj seriji. Njoj je u “Kotlini”, koju su režirali Danis Tanović i Aida Begić, pripala uloga novinarke Ajle Pašić.

riča prati usamljenog policijskog inspektora, kojeg tumači Feđa Štukan, a koji nakon što je pronađeno tijelo u Zemaljskom muzeju, zaranja u današnje Sarajevo kako bi pronašao nestalu Hagadu. Također, pokušava dokazati sebi da grad koji je nekada volio i koji nikada nije smogao snage da napusti i dalje postoji.

Pored Štukana i Keškić, uloge su ostvarili i Boris Ler, Izudin Bajrović, Vedrana Božinović, Mario Knezović i drugi. “Kotlina” se ove godine takmiči za nagradu Srce Sarajeva za najbolju dramsku seriju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh