Film i TV

ANĐELA ĐURIČIĆ STIGLA U BEOGRAD – Oglasila se povodom navodnog HAPŠENJA U CRNOJ GORI: “Svima se desi!”

Ovo je prava istina o sukobu sa policijom!

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić, bivša učesnica Zadruge, diskvalifikovana je iz šeste sezone sa tadašnjim partnerom Zvezdanom Slavnićem.

Iako nije više zadrugarka i dio Pink produkcije, Anđela se oprobala na televiziji “Hype” kao voditeljka, a njena prva emisija nedavno je emitovana.

U medijima je odjeknula vijest da je navodno Anđela zamalo uhapšena u Crnoj Gori, te da je imala, kako “Pink.rs” piše, sukob sa policijom.

Sada se oglasila Đuričićeva na ovu temu, te poručila šta je prava istina, uz to dodala da je stigla u Srbiju:

– Svi mi napravimo po neki prekršaj, u saobraćaju , ali ne objavi se za sve lažna priča da je zbog toga uhapšen. Evo me žive, zdrave i slobodne u Beogradu. – napisala je Anđela između ostalog na svom Instagram storiju, te najavila snimanje nove emisije.

Tokom emisije “Narod pita”, gošća je bila bivša vanbračna supruga Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić i njen sadašnji partner Aca Bulić.

– Aco sjećamo se da je Anđela u jednom trenutku razgovarala sa Aleks u rehabu, a potom je i Zvezdanu ponovila sumnje da ste ti i Ana bili zajedno dok je Zvezdan bio na koledžu i sad kad se sve ovo izdešavalo ona je stavila stori: “Karma je ku*ka”. Šta kažete? – pitao je voditelj znatiželjno.

– Ono što sam primijetio je da kad kažu mislim i tvrdim to se razlikuje oko tužbi. Ja sam o Anđeli govorio sve najljepše čak i kad je Ana ulazila, rekao sam joj da ni ne ulazi sa njom u raspravu. Ona je mlada djevojka, ali naravno da nije istina. U tom momentu pomislio sam da tužim, ali sam se povukao, nek ide na mladost – rekao je Aca.

– Izjavila si da ćeš tužiti Anđelu, da li si to učinila i da li ćeš? – postavio je pitanje voditelj Ćurčićevoj.

– Ne i ne. Nisu mi te stvari fokus – rekla je Ana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh