Film i TV

OSMAN GORI OD BIJESA: Karićev otac se oglasio i objasnio čija je zapravo vila na Zvezdari u kojoj žive!

U medijima je odjeknulo da Osman nije vlasnik kuće u kojoj živi.

Bivši učesnik “Zadruge”, Stefan Karić, našao se u žiži interesovanja kada ga je manekenka i starleta Nataša Šavija optužila za nasilje i stravične povrede koje su joj nanijete.

U cijeloj drami redovno učestvuje Stefanov otac Osman Karić, koji je inače postao popularan zbog svojih komentara na društvenim mrežama, koji su pre svega bili upućeni zadrugarima.

Otkako je Stefan postao dio javnog svijeta, često se pričalo i o njihovoj vili sa bazenom u kojoj žive na Zvezdari. Oni su u par navrata otvorili vrata svoje kuće za medije, a sada se pojavila informacija da vila navodno uopšte nije u vlasništu Karića.

Kuća od 132 kvadrata, sa velikim dvorištem i bazenom, prema pisanjima pojedinih medija nije u Osmanovom vlasništvu, već je njegova supruga, a Stefanova maćeha, Kristina ovu kuću dobila u nasljedstvo.

Ovakve priče razljutile su Osmana Karića, koji se oglasio.

– Dušebrižnici, auto je njegov i kuća je njegova čim se oženi i ostvari kao otac. Ja i Kristina ćemo se već nekako snaći u kući na vrhu Beograda usred Zvezdarske šume. Sine, pa neka ti je sa srećom – napisao je Karić na svom Instagram profilu.

– Na ovo pitanje ću vam dati jasan odgovor. Kuća je naša, to jest, mene i moje žene sa kojom živim sad će evo 26 godina. I nemamo jednu kuću na Zvezdari, već dvije. Jedini nasljednik će biti Stefan Karić – odgovorio je Osman u svoje i ime supruge za “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh