Film i TV

OTKRIVENO KADA POČINJE ZADRUGA 7: Produkcija potvrdila

Voditelji prethodnih sezona su otkrili kakva očekivanja imaju od Zadruge u narednim mjesecima.

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, najavio je da uskoro kreće novi projekat pod nazivom “Zadruga 7 – Elita”. Svi s nestrpljenjem čekaju novu sezonu rijalitiju. Ovaj TV format će se razlikovati u odnosu na prethodne sezone, a nagrada za prvo mjesto je nikad veća, čak 100.000 evra.

Voditelji prethodnih sezona su otkrili kakva očekivanja imaju od Zadruge u narednim mjesecima. Prva je svoj sud dala Dušica Jakovljević. – Moja očekivanja kada je riječ o televiziji Pink i kada je riječ o mom ličnom angažmanju su maksimalna.

Ono što je zanimljivo je da je Dušica kao član produkcije javno iznijela informaciju kada to počinje Zadruga 7.

Znam da televizija Pink ništa ne prepušta slučaju i kada objavi da priprema novi projekat i kada objavi promjene u svom produkcionom radu, ja znam da će to biti onako kako su rekli, i da su na to ozbiljno spremni jer smo televizija koja ne radi ništa na pola, niti objavljujemo nespremni nove stvari, tako da očekujem da publika bude prezadovoljna i da kažu: “Ovo smo čekali sve vrijeme” i da smo nadmašli sve moguće Zadruge – rekla je Dušica za Pink.

– U septembru – zvanično je otkrila.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh