Film i TV

KAKAV OBRT, SUOČAVANJE BIVŠIH LJUBAVNIKA PRED KAMERAMA: Izbjegavali susret, a Šimanovci će biti uporište klinča

Čini se da će ovo biti jako uzbudljivo izdanje!

Medijska pompa oko zadrugara i nakon što se šesta sezona “Zadruge” završila, a na pragu je i sedma sezona, još uvek ne jenjava, naprotiv.

Tako nas i večeras na oduševljenje mnogih gledalaca očekuje u emisiji “Narod pita” susret bivšeg ljubavnog para, koji će pretresti najaktuelnija dešavanja kako ona koja su natsala tokom, tako i ona koja su nastala nakon finalne večerGosti emisije Narod pita, biće Lazar Čolić Zola i Anita Stanojlović. Oboje oko sebe imaju aktuelne priče, te se dovode u vezu sa ostalim aktuelnim zadugarima.

Podsetimo, njih dvoje su izvesno vreme tokom trajanja pomenute šeste sezone “Zadruge” bili u emotivnom odnosu, a nakon burnog raskida, Anita je ponovo uplovila u romansu sa Jovanom Tomić Matorom sa kojom se čak i verila, dok je govorila da je sa Zolom bila i upražnjavala intimne odnose samo njoj iz inata.

Kakav će haos u studiju napraviti, jer evidentno je da kod njih ništa mirno ne može da prođe, ostaje nam da vidimo i ispratimo tokom same večeri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh