Film i TV

Zvezdan Slavnić odlučio da uzme sav novac od “ZADRUGE 6”: Šalje je na SUD, zadaće konačan udarac

Odlučio se za tužbu!

Ana Ćurčić prijavila je bivšeg nevenčanog supruga, Zvezdana Slavnića, nakon izlaska iz “Zadruge” za psihičko i fizičko nasilje koje je pretrpela u rijalitiju, a koje je, kako kaže, trpela i prethodnih godina dok su bili u vanbračnoj zajednici.

Kako je Zvezdan povratnik, zbog još jednog krivičnog dela u nizu – nasilničkog ponašanja, sada navodno mu ponovo preti zatvorska kazna.On je u rijalitiju u više navrata nasrnuo na nju, a postoje i snimci koji to i dokazuju, ali on tvrdi da nasilja nije bilo.Nije istina, nasilja nije bilo. Jeste bilo turbulento svakako, ali nasilja ne, ljudi su videli. Ja cu možda podneti tužbu protiv nje, na kraju, zbog svih laži koje je iznosila protiv mene – rekao je Zvezdan za “Telegraf”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh