Film i TV

ALEKSANDRA NIKOLIĆ PONOVO STIŽE U ŠIMANOVCE: Ostalo je još par sati, a svi se pitaju gdje je Filip Car!

Aleksandra Nikolić odnijela je pobjedu u šestoj sezoni “Zadruge”, a kako je to tradicija već godinama, pobjednica će se večeras ponovo pojaviti u Šimanovcima i to u mnogima omiljenoj emisiji “Narod pita”.

Aleksandra Nikolić - screenshot

Aleksandra će večeras od 22 sata odgovarati na sva pitanja gledalaca u okviru emisije “Intervju sa pobednicom”, a svi se pitaju da li će u publici sjediti njen verenik Filip Car.

Aleks je na svom storiju objavila Filipovu sliku iz kreveta, što dovoljno govori o tome da se ne razdvajaju otkako su napustili Bijelu kuću.

Podsjećanja radi, nekoliko dana pred finale, Car je Aleksandri uz pomoć Velikog šefa priredio spektakularnu vjeridbu, a ona je bila vidno iznenađena što ju je dečko zaprosio nakon veoma turbulentnog perioda, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh