Film i TV

ISKORISTILA JE I DEJANA I CARA! Aleksandra Nikolić DO POBJEDE DOŠLA PREKO Dalile Dragojević!

Aleksandra Nikolić pobijedila je u šestoj sezoni rijalitija ”Zadruga”.

Dalila i Aleksandra - srbija danas

I ovoga puta, ona je ispričala da će biti pametnija i da će ulagati u svoje obrazovanje.

Pa ipak, mnogi su mišljenja da je dobila 50.000 evra prateći taktiku Dalile Dragojević, koja je prošle godine bila drugoplasirana.

Aleksandra je nakon što je Dalila prevarila muža Dejana Dragojevića završila sa njim, ali ta ljubav nije bila dugog daha, jer ga je baš kao i Dalila u rijalitiju prevarila i ostavila zbog Filipa Cara.

Njena romansa sa Carom, moglo bi se reći je bila identična njegovoj romansi sa Dalilom, te je dolazilo do tuča, svađa, uvreda, prevara sa Majom Marinković, ponovnog vraćanja, lomljenja i na kraju, izašli su kao srećan par, a koliko će izdržati saznat ćemo još u emisijama ”Narod pita”, baš kao što se saznalo za krah Careve i Daliline ljubavi.

Takođe, Aleksandra je devet mjeseci mnoge podsjećala i izgledom na Dragojevićku, te je tako nosila iste maske za spavanje, slične haljine, frizure, a za finale je kosu podigla u vioski rep i čak se našminkala kao Dalila, ističući da čuvenu bijelu tačku u uglu oka, koja je bila zaštitni znak Dalili, obožava.

Sudeći po mrežama i mišljenjima ljudi, Aleksandra može da se zahvali Dalili na pobjedi, jer je učinila sve što i ona kako bi se visoko plasirala, a to je toliko utanačila da ju je čak i prestigla u plasmanu, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh