Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ SE OBRATIO ALEKSANDRI I FILIPU: Kad je saznao za pobjedu gađao pravo u centar!

Imao je svašta nešto da kaže…

Dejan Dragojević - screenshot

Finale Zadruge sinoć je završeno, a pobjedu je odnijela Aleksandra Nikolić, zahvaljujući glasovima publike, čime je ostavila iza sebe Anu Ćurčić.

Aleks je na početku sezone ušla kao djevojka Dejana Dragojevića, međutim iz iste izašla kao vjerenica Filipa Cara. Tim povodom se oglasio i njen bivši dečko, koji je inače bio pobjednik “Zadruge 5”.

Prošlogodišnji pobjednik se sada oglasio te prokomentarisao pobjedu bivše djevojke.

– Svaka sezona govori za sebe kao i o pobjedniku. Ova sezona je dosta rekla o sebi kao i sami učesnici ali… Postoje emisije i Narod pita. Svaka čast svima sve najbolje – rekao je Dragojević za medije.

Aleksandra je pak istakla da se ne kaje zbog svojih postupaka u rijalitiju, i da svakako Dejanu želi sve najbolje.

– Bila sam iskrena i transparentna. Znam zašto je mama uzdržano komentarisala vezu sa Filipom, al’ ima vremena, pričat ćemo. Ne plašim se susreta sa Dejanom, krenula sam svojim putem, želim mu sreću – istakla je Aleks za medije, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh