Film i TV

“MNOGO SAM UZBUĐENA ZBOG DJETETA!” Aleksandrina majka progovorila O BEBI I ODLASKU PARA U HRVATSKU!

Filip je priznao da je vidio Slovenku prilikom napuštanja rijalitija i da je poželio da se pozdravi sa njom!

srbija danas

Filip Car napustio je “Zadrugu 6” i osvojio 4. mjesto u superfinalu, a njegova djevojka, Aleksandra Nikolić, odnijela je pobjedu i osvojila ček od 50.000 evra.

Mladi par je iznio plan da će otići u Crikvenicu, a aleksandra je uzbuđeno priznala da bi voljela da se ostvari u ulozi majke.

Po izlasku iz rijalitija sačekala ih je majka Aleksandre Nikolić, ali sa budućim zetom nije željela ni da se pozdravi.

Naime, Slovenka je ljuta na Cara zbog svega što je priređivao njenoj njenoj mezimici i još uvijek nije spremna da ga prihvati, kao ni sve njihove trenutne ideje.

– Nisam se javila. Prošao je autom, izašao, ja sam bila u Šiša baru i to je to… Vidjet ćemo, nemojte me sad, sad sam mnogo uzbuđena oko djeteta, ne znam ništa, nemam inspiracije da pričam – rekla je Slovenka, piše Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh