Film i TV

“KO VJERUJE U VJERIDBU ALEKS I CARA?!” Favoriti za osvajanje prvog mjesta na ŽESTOKOM UDARU – Kakva crna LJUBAV!

Bivša zadrugarka nikog nije štedjela!

Aleksandra Nikolić i Filip Car - srbija danas

Bivša zadrugarka Ermina Pašović je u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević iznela čitav niz jezivih optužbi.

Ona je verbalno urnisala Anu Ćurčić, a potom se osvrnula na vjeridbu Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

– Ne vjerujem nikome ništa, kakva crna ljubav? Ima pravih ljubavi koji su se desili i koje su opstale. Ja želim sve najbolje – počela je ona.

– Svako ko radi na sebi i potrudi se opstat će. Ja Cara gotivim kao Aleksandru i smatram da oni nisu iživljeni. Uvijek sam za ljubav, volim ih oboje, ali čisto sumnjam – govorila je Ermina.

 

Aleks i Car su se vjerili prije nekoliko dana, a skoro svi bivši takmičari koji su govorili o njihovoj vjeridbi smatraju da je lažna, piše Srbija danas.

Detaljnije u prilogu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh