Film i TV

DEMASKIRANA PRED FINALE! Ana Ćurčić unezverena zbog otkrivanja da je Dejana Dragojevića zvala i cinkarila Aleks

Jedan od posljednjih porodičnih sastanaka se održava u “Zadruzi 6”, a tema istog jeste da obijelodane koje su to scene koje bi najradije izbrisali da mogu.

Ana Ćurčić - screenshot

Zadrugarui jedna po jedan ustaju i iznose svoje viđenje ove tematike, a nared je došla i Aleks Nikolić koja je uspela da potkači jednog od glavnih favorita, Anu Ćurčić.

Ova scena nastala je nakon Aninog priznanja da se čula sa Dejanom Dragojevićem, pobjednikom prethodne sezone i bivšim dečkom Nikolićeve.

-Aleks, ja sam se napolju čula sa Dejanom, mislila sam da ovo neću reći, ali sad priznajem. On je jedan kulturan i dobar dečko – dodala je Ana.

– Ja znam da si se ti čula s Dejanom. Nisi ga spomenula mjesecima, sad si ga se sjetila – rekla je Aleks.

– Nisam željela to da potenciram, iskreno. Prva sam mu se javila, a on je svaki dan mene zvao da me pita da li sam dobro, iskreno. Javila sma mu se jer je on bio ostavljen od strane Aleksande – dodala je Ana.

– Ne, ti si ga zvala da bi mu punila glavu kako ja imam nešto sa Zvezdanom. Smem da kažem sada sve, jer sam zbog komuniciranja s Dejanom tokom boravka napolju, kad sam imala inetrvenciju, bila i kažnjena – rekla je Aleks.

– Neka se Dejan sad oglasi. Nemoj da me praviš budalom. Ja sam prva kontaktirala njega, kad sam vidjela šta mu je ona uradila s Carem. Plakala sam, bila sam u šoku od Zvezdana i Aleks. Kazao mi je da te je opominjao da to ne radiš – istakla je Ana, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh