Film i TV

“VJERIDBA JE TOTALNO FEJK! Aleksandra je i sa Dejanom bila IZ FORE!” Žestoka pljuvačina po Nikolićevoj “To Car zna”

Nisu je štedjeli!

Aleksandra Nikolić i Dejan Dragojević - screenshot

Protekle noći održano je još jedno veče “Finalnih izbacivanja”, a Dušica Jakovljević ugostila je bivše zadrugare Saleta Luksa, Božu Džonsa i Divnu Dnk.

Oni su osuli rafalnu paljbu po Aleksandri Nikolić, pa iznijeli stav da je veridba sa Carem totalno fejk, baš kao i njena veza sa Dejanom Dragojevićem.

– Tu mu je želja bila i da se vjere – rekao je Boža.

– Mislim da on zna da je ona bila sa Dejanom iz fore. Ona je takva djevojka da možeš da očekuješ nož u leđima kad se najmanje nadaš. S druge strane,

– Car to vrlo dobro zna, igraju igru na pobjednika. Mislim da je vjeridba totalni fejk, obostrano- rekao je Sale Luks.

– Ne vjerujem, mislim da osoba koja je prodala sebe, prodala je Dejana, pa što ne bi prodala i Cara? – pitao je Boža.

– U pravu si. Totalno me ne interesuje, ali generalno mislim da se svi bore za prvo mjesto- rekao je Sale Luks.

Detaljnije u videu ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh