Film i TV

RASKIDA SA ANĐELOM?! Zvezdan shvatio šta je uradio: “Nemam prava da svađam jednu porodicu!”

Odlučio da digne ruke od njih?!

Zvezdan i anđela - srbija danas

Darko Tanasijević je danas ušao na imanje kako bi zadrugarima podijelio čestitke i poklone koje su im poslali najbliži za Uskrs. Zvezdan Slavnić se iznervirao što još uvijek nije unijeta čestitka za Anđelu Đuričić, pa se povjerio Filipu Caru da će morati da obavi ozbiljan razgovor sa njom ukoliko joj ništa od porodice ne stigne.

– Pustili su je ovdje da se upozna i nađe društvo. Pustili su je sve, pustili bi je na kraj svijeta vjerovatno. Ovo je već je*iga – rekao je Zvezdan.

– Je**no je njoj i njima, ova situacija je za oboljeti od živaca – rekao je Car.

– Neću ja da svađam porodicu neku. Nemam prava. Sve ćutim. Dok Ana nije ušla mi smo se zavozali lijepo, ali kad je ušla kolaps totalni. Ona se promijenila, nije Helga više, djevojčica je. Ona tamo da se iseli i da mi dođe s koferima u Beogran, nije to to – rekao je Zvezdan.

– Ko zna šta će Aleksandri isto mama napisati, isto se svašta izdešavalo. Strah me je kako će mala reagovati – rekao je Car.

Ostaje nam da vidimo da li će se Zvezdan skloniti od Anđele ukoliko joj ništa ne stigne od porodice za Uskrs, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh