Film i TV

“ONA JE IZGUBILA BILALA!” – Maja Marinković NEMA POJMA da je JAVNO OSTAVLJENA, nakon provedene noći sa Carem

“Bilal je zabranio Maji da priča sa Carem kad je bio ovdje.”

Maja Marinković i Bilal Brajlović - screenshot

Predrag Lazić Peca otkrio je Zorici Marković detalje razgovora Maje Marinković i Filipa Cara, prilikom čega je Markovićeva uvjereno istakla da je Marinkovićeva nakon tog razgovora slobodna djevojka.

Podsjetimo, Maja i Filip su cijelu noć proveli razgovarajući, dok ju je on ubjeđivao da je voli i da je nikada nije prebolio.

Maja nema pojma da je javno ostavljena kada se oglasio Bilal Brajlović…

– Šta sam sinoć vidio i čuo – rekao je Peca.

– Reci meni, nikome neću reći – kazala je Zorica.

– Bilal je zabranio Maji da priča sa Carem kad je bio ovdje. Ona se provocirala sa njim tokom čitave večeri. Ona je rekla da se neće ogriješiti o Bilala, ali smatra da je Car… Prebacivala mu je jer je rasturio kosmičku ljubav sa Aleks, a onda on njoj jer će je Bilal ostaviti. Meni je izgledalo kao da će nastaviti svoje druženje – rekao je Peca.

– Car neće biti sa njom, čak i da ne bude sa Aleks. Imali su loš odnos napolju, nastala je totalna katastrofa. Kod njih se ne zna, ali mislim da je tako. Ona je Bilala izgubila, u to sam sigurna – kazala je Zorica, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh