Film i TV

TARA SIMOV TRUDNA?! Bivša zadrugarka se UDAJE – otkriveno kada staje na LUDI KAMEN!

Tara Simov - Screenshot

Nekadašnja učesnica rijaliti programa “Zadruga” Tara Simov objavila je video snimak u kom je zapitala svoje pratioce da li misle da je trudna ili se samo najela, zbog čega su mnogi mislili da joj je stomak uvećan od hrane. Međutim, kako otkriva izvor za “Informer“, ali i komentari u okviru Tarinog snimka na Tik Toku, novopečena voditeljka je zaista trudna.

Kako je potvrdio izvor, Simova je u drugom stanju i čeka bebu sa svojim dečkom Danilom:

– Tara je zaista trudna, samo je htjela malo da zagolica svoje pratioce, ali zaista čeka bebu. Tek je na početku trudnoće i ne želi da priča o tome, ali je presrećna kao i Danilo. Oni uživaju u ljubavi, a vjenčat će se za manje od mesec dana – otkrio je izvor za “Informer”. 

Inače, komentare o njenoj trudnoći ostavljali su i članovi njene porodice koji su joj čestitali na prinovi koju očekuje.

Tara i Danilo uživaju u ljubavi, a ona je nedavno svojim pratiocima priznala da ne može u tri riječi da opiše svoju sreću: 

– Ne mogu u tri, ali mogu vam reći da sam najsrećnija djevojka na svijetu – odgovorila je Tara i uz to sa fanovima podijelila njihove zajedničke fotografije.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh