Film i TV

TRUDNA TARA SIMOV? Pokazala veliki stomačić i iznenadila fanove

Nekadašnja zadrugarka i novopečena voditeljica Tara Simov, svakodnevno šokira javnost. Ništa drugačije nije bilo ni ovog puta.

Tara Simov - Screenshot

Jučer, nakon što je na svojim društvenim mrežama objavila video snimak, pokrenute su spekulacije da je Simova u drugom stanju.

Tara se u pomenutom videu, igrajući uz popularnu pjesmu uhvatila za stomak, te uputila osmijeh ka kameri, dok je uz snimak dodala emotikone trudnice. Time je oduševila svoje pratioce i pokrenula salvu pozitivnih komentara i čestitki.

“Trudna je, vidite koliko se proljepšala”, “Čestitamo!”, “Bit ćeš divna majka” – samo su neki od komentara koji se neprestano nižu.

https://www.instagram.com/reel/CmHXhSDpQKl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=6b3684f5-e7a3-4a01-8bdb-df93cde1f625

Pogledajte pomenuti video i prosudite sami, da li se Tara Simov nalazi u drugom stanju ili se samo dobro naručkala, piše Kurir.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh