Film i TV

“ŽENE SU ZA DRESIRANJE!” Isplivali DETALJI iz produkcije – Tarina NOVA EMISIJA izazvala burne REAKCIJE

Uvek u centru pažnje!

Uvek u centru pažnje!Otkako se pojavila kontroverzna Tara Simov ne prestaje da izaziva pažnju javnosti.

Ostala je upamćena po svojoj ljubavnoj vezi sa reperom Nenadom Aleksićem Ša, ali i po svojoj diskvalifikaciji iz “Zadruge”, o čemu smo već pisali.U poslednje vreme Tara ne privlači preveliku pažnju medija. Ne pojavljuje se više u rijalitijima, već je uspela da izgradi uspešnu karijeru voditeljke i sada vodi svoj šou program na Hype Tv.

Kroz svoju emisiju Tara je ugostila brojne zanimljive goste i obradila razne interesantne teme. Gosti najnovije emisije bili su Lule Pljugica i Desingerica, a tema emisije bila je novac, žene i odrastanje na ulici.

Iako je emisija dobila brojne pohvale kako za Tarine voditeljske sposobnosti, tako i za zanimljive goste, opet je izazvala i malo kontroverze.

Naime, jedna obožavateljka je prokomentarisala da je prvobitni naziv emisije glasio “Žene su za dresiranje”, što je izazvalo čitav niz komentara. Drugi pratilac je ispravio i napisao da je naziv zapravo bio “Žene su za vaspitavanje”, što je jedan od gostiju i izgovorio u šali u toku emisije.

Tara SimovFoto: Youtube printscreen/HYPE TV
Tako da se čitava situacija brzo razrešila. Ono u čemu su se ipak mnogi složili je da se Tara odlično snašla u ulozi voditeljke i da je emisija pravi hit.

Celu emisiju koja je izazvala brojne reakcije pogledajte ispod.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh