Film i TV

DEJAN DRAGOJEVIĆ ZADAO NIKAD JAČI UDARAC ALEKSANDRI NIKOLIĆ! Objavio video u kome zadrugarka priznaje: KU**A SAM, PA ŠTA!

Dejan Dragojević javno je ostavio Aleksandru Nikolić koja je ušla u ljubavnu vezu u Zadruzi sa Filipom Carem.

Aleksandra i Dejan - Srbija danas

Dejan Dragojević nedjeljama unazad prati svoju već sada bivšu dragu Aleksandru Nikolić na ekranu televizije, te je odlučio da je ostavi jer mu se nije dopadalo njeno ponašanje u rijalitiju Zadruga, piše Informer.

Kada je informacija iz spoljnog svijeta da je Dejan ostavio Aleksandru ona je brže bolje pohitala u naručje Filipa Cara, sa kojim se juče u izolaciji poljubila u usta. 

Povodom cijele situacije Dragojević je na društvenoj mreži tik-tok objavio video snimak zbog koga je dobio pregršt podrške. 

Na snimku je situacija sa imanja u Šimanovcima na kojoj u izolaciji Aleksandra ljubi Filipa Cara, to sve ne bi bilo ništa neobično da snimak ne prati glas Mine Vrbaški kada je u jednoj od sezona Zadruge priznala javno da je ku**a. 

Dejan je ovim potezom očito svjesno aludirao na svoju bivšu djevojku Aleksandru i pokazao da je bijesan i razočaran.

Pogledajte: 

@dejandragojevicofficial ?? #dejandragojevic #zadruga6 #filipcar #foryou ♬ original sound – Lagano


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh