Film i TV

ALEKSANDRA UNIŠTAVA DEJANOVE POKLONE! Zadrugari pokušali da je spriječe, ona ih otresla: “NEĆE TO NIKO DA ČUVA!”

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Nikolić danas je poljubila Filipa Cara i time potvrdila da više ne gaji emocije prema svom nekadašnjem dečku Dejanu Dragojeviću.

Aleksandra Nikolić - srbija danas

Njoj još uvijek nije prenijeto da ju je Dejan i prije toga ostavio, putem Jutjub videa, ali je ona svakako odlučila da nastavi dalje.

Kako je tokom učešća u ovoj sezoni dobijala veliki broj poklona od Dejana, fanovi se pitaju šta će biti sa tim stvarima.

Ipak, ne samo fanovi, već i njeni cimeri. Tako je Nenad Macanović Bebica poželio je da sačuva jastuk sa slikama Nikolićeve i Dragojevića, zbog čega mu je ona odmah odbrusila.

– Šta jastuk? Ajde, Bebice, batali me – odbrusila je Aleks.

– Ja preuzimam da ga čuvam, obećaj mi – govorio je Bebica.

– Neće to niko da čuva – poručila je ona, piše Srbija danas.

Cijelu scenu pogledajte u videu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh