Film i TV

Janjuš ULAZI u rijaliti kako bi se OSVETIO Maji – Želi da odbrani ČAST svoje ŽENE

Potpuno poludeo zbog njenog postupka

Ljubav Maje Marinković i tada oženjenog Marka Janjuševića Janjuša obeležila je celu drugu sezonu rijalitija “Zadruga” ali se protegla i na ostale sezone.

Pored velike ljubavi njihov odnos je bio prožet ljubomornim scenama ali i momentima nezapamćene agresije. Kako su oboje istakli, stavili su tačku na svoj odnos i nastavili svako svojim putem, ali Maja često pominje u rijalitiju svoju najveću ljubav, a ni Janjuš ne zaostaje sa pominjanem Marinkovićeve na svom Instagram profilu.anjušu je pominjanje majke njegovog deteta bio samo okidač da poludi i žestoko zapreti Maji putem svog storija.

On je poručio Marinkovićevoj da će ući u rijaliti i za kratko vreme je dovesti ponovo do stanja ludila zbog kog će kao u prethodnim sezonama grebati na kapiji Bele kuće ili udarati glavom o zid.Ova dr***tina još jednom spomene mene i bilo koga od mojih, ući ću u “Zadrugu” i poslaću je na prihijatriju na 9 dana – napisao je Janjuš na svom Instagram profilu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh